söndag 14 april 2013

Sköna dagar på Lanzarote

Hej fina,
Är tillbaka efter en härlig och lugn semester på Lanzarote. Den var verkligen behövlig efter en (vad det känns som) oändlig sjukdomstid. Först barnen och sedan jag. Den värsta influensan jag någonsin haft.
Jag har fortfarande inte hämtat mig helt, är rätt orkeslös. Så att vädret var dåligt dom första 4 dagarna på semestern, gjorde mig inte så mycket. Det var skönt att bara få vila (så mycket man kan med två överpigga barn) :-)
Men det känns i kroppen att vi käkat och druckit "All inclusive" hela veckan. Massor av drinkar, glass, och fet mat hela dagarna. Jag har fläskat till mig ordentligt.  Det blir nog ingen mer "All inclusive" för mig :-o


Här kommer några bilder från veckan;

Brrr...

Charlotta!


Lite innespel fick det bli, när det var så kallt ute. 
Kraaam på dig brorsan!

Jag och mina små killar. 

Jag och Älsklingen.

8 underbara år tillsammans. KÄRLEK <3


Hugo ville bada hela tiden. 


Robin ville sova hellre än bada. Men inte utan sin boll :-)

Jag var med och körde lite "latino-moves" vid
pool kanten.. gott för "All-inclusive" fläsket. 
Sol och chill...

Nu ska jag börja titta på första avsnittet av "Mad Men". Jag har fått låna dom första tre säsongerna av brorsan. Har hört från många att serien skall vara bra men har inte sett ett enda avsnitt.


Stor Puss på dig!

1 kommentar:

  1. Åh, vilka härliga bilder från er semester, era smågrabbar är ju bara för söta!, Skönt med lite avkoppling och jag hoppas att det vänder så att du får känna dig kry och frisk till 100% nu.

    Kram på dig!

    SvaraRadera