torsdag 20 augusti 2015

Igång med rutinerna igen...

Det var ett bra tag sedan jag var härinne. Jag har varit avkopplad till max och bara njutit av min familj och vänner. Havet, solen, värmen, god mat och dryck har gett mig energi, motivation och styrka. Lite ledsamheter och därav nedstämdhet senaste tiden, men det hoppas jag snart kommer att ordna upp sig.
Har i alla fall kommit igång med träningen igen och det känns heeelt underbart! Semesterkilorna skall nu bort så sakteliga.. inte bråttom, det får ta den tiden det tar så länge som jag tycker det är kul och klarar av att träna pga av värken i rygg och höfterna.

Har påbörjat fortsättningskursen i Poledance och det var en mycket större utmaning än vad jag trodde. Det gör ont utav bara helv...e!!! Dessutom stenhård crosstraining dagen efter det :-o

Så här ser ett av dom flera blåmärkena ut från tisdagens träning;
Ett måste för mig är att använda detta sk "antislip" spray på händer och ben. Det underlättar väldigt mycket så att jag får bättre grepp och inte kanar ner..

I tisdags var en dag med flera samlade händelser. Jag och Martin gifte oss för 8 år sedan. Jag fyllde ojämnt, så inget att fira ;-) Vår bröllopsdag firade vi förra helgen på Käringön. Hade en underbart fin helg där, bara vi två i båten och åt en god middag på Petersons krog.Så här såg vi ut den 18 augusti 2007, då vi gifte oss på min 30 års dag;Dessutom började Hugo i 1:an i tisdags! Stor dag! Han fick ett väldigt fint välkomstbrev med  många fina budskap i. Det tyckte jag var jättefint!


 
 

 
 
 
 
 
 
Nu har jag dragit mig länge nog för att ta min Humira spruta. Skulle egentligen tagit den i måndags, men inte orkat... Får sådan ångest innan och mår oftast väldigt dåligt med illamående mm efteråt. Men tog en lugnnde (stesolid) för en stund sedan så nu skall det nog gå bra att ta den.---


God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar