söndag 6 september 2015

Egentid...

Hej vännen!

Hoppas du haft en fin helg så här långt!

Vi har haft en väldigt lugn och skön helg.
I fredags blev det mys med räkor och världens godaste LCHF Västerbotteostpaj . Har du inte gjort den innan så prova. Den är såå god till räkor, hackad rödlök, stenbitsrom, gräddfil mm. Receptet finns HÄR.

Igår var vi bara hemma hela dagen och hade det skönt. Vi fick mysigt besök av mamma som lekte lite med grabbarna, spelade bilspel och vi fikade på kaffe och smörgåstårta.


 
 


Jag är mör i hela kroppen efter veckans träningspass. Det blev 6 st pass denna veckan så det känns rätt så ordentligt i kroppen nu.  Jag har stretchat mycket i helgen för att försöka mjuka upp dom ömma musklerna.

Jag är ordentligt motiverad av att komma i form igen efter denna vår och sommar med massvis av god mat och alltför mycket vin :-o.

Har skaffat mig en helt sjukt duktig PT på Sats. Han heter Sandra Norrby och är helt GRYM! Jag blir så peppad av henne och hennes sjukt vältränade kropp, psyke och hon är alltid så glad. Ger mig positiv energi.

Har kört 2 st "test pass" med henne och har nu bokat in henne i 10 veckor framöver. Bort skall underhudsfettet och musklerna skall synas sådär lagom mycket. Men framförallt skall vi jobba mycket med smidighet och spänst.
Mycket så att jag kommer få lättare i Poledancen som är så himla svårt! Trodde inte det, men det är en otrolig utmaning för mig.


Något som berört mig och alla andra denna veckan, är ju den hemska flykting situationen. Jag vill verkligen vara med och hjälpa till på något sätt. Håller på att undersöka hur.
Vi har ju möjlighet att ha 1-2 flyktingar hemma hos oss med egen dusch , toalett, kylskåp, Micro mm..
Men det är mycket jag och Martin måste sätta oss in i först. Så det håller på att underökas. Trött på att sitta och titta på.

Läste en text från en annan blogg som jag tyckte var bra skriven och kunde varit mina egna ord;

"Trött på att känna mig maktlös. Trött på att höra om “oss” och “dem”.
Det finns inget sådant, det finns bara ett vi. Varje flykting är en person. Det är en mamma, en pappa, en son eller en dotter. En syster, bror eller en vän. En människa som inte vill något annat än att få somna tryggt om natten. Hjälp mig att hjälpa människor som förlorat allt. Tillsammans ska vi visa att vi fortfarande finns. Vi som bryr oss. Vi som inte skiljer på människor och människor.
.... Jag kan inte rädda pojken på stranden. Jag kan inte rädda de som aldrig kommer i land. Jag känner mig så jävla liten och det gör mig så ARG. Jag är nog inte den enda. Vi vill nog alla ta bort all ondska och rädda världen, men istället får vi göra det vi kan. Och vi alla KAN göra något.
Ref: Kenza Zouiten.


För en stund sedan skickade jag iväg alla mina tre grabbar för att Hugo skall spela fotbollsmatch på Öckerö.
Jag själv har fått lite egentid och nu ska jag få egotid , för skall strax bege mig iväg och få fina naglar igen.


Ha en fin fortsatt söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar