tisdag 25 mars 2014

Våfflor och kvällsmys..

I kväll kom Charlotta hit på middag! Vi käkade först parmesanpanerad rödspätta med italiensk inspirerad tomatsås och bulgur.

Sedan blev det lite god efterrätt dagen till ära....  ;

Våfflor med grädde och hjortronsylt! 


Puh det är jag tur att jag tränar några gånger i veckan med tanke på hur mycket jag äter! Idag har det blivit alldeles för mycket mat :-o  

Syskonen hade kvällsmys med spel, pussar och kramar. Hugo och Robin hade saknat storasyster <3 ,
det var ett tag sedan sist. 






Jag beställde en vårglad tunika på Raglady i förra veckan. Nu har den kommit och jag är väldigt förtjust i den..  

Märket heter Jsquad. Jag såg nu att just denna var slutsåld.
Men den långa varianten finns kvar.
Nu blir det en kopp natt te och en stund framför TV:n... Härlig stund!


5 kommentarer:

  1. Hej Caroline! Är ju inne här och läser titt som tätt men är dålig på att lämna en kommentar. Kul att att ta del av din vardag! Tyckte middagen lät så god, har du något recept? :)

    SvaraRadera
  2. Hej Hanna! Kul att du är här inne och läser ibland :-) Jag kikade precis in på din trevliga blogg och kommer att börja läsa den.
    Här kommer receptet;

    Spätta a la Piccata Milanese med tomatsås och bulgur.

    1. Koka upp 2,5 dl Bulgur (fullkorn) enligt anvisningarna på förpackningen.

    2. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs 2 vitlöksklyftor (pressade). Blanda ner 1 burk konserverade körsbärstomater.

    3. Tillsätt 1 tsk torkad oregano, 1 tsk honung, 1 krm salt och 1 krm svartpeppar. Låt såsen puttra på svag värme 6-8 min. Ta såsen från värmen och rör ner 2 dl matyoghurt.

    4. Skala och grovriv 250 g morötter. Skiva 2 tomater. Lägg upp i skålar.

    5. Blanda 50 g riven parmesan, 1 dl vetemjöl, 1 tsk salt och 2 krm svartpeppar på en tallrik. Vispa upp 2 ägg i en djup tallrik.

    6. Vänd ca 600 g rödspättafilé först i äggen och sedan i ost blandningen.
    Stek i olja 2-3 min per sida, eller tills fisken är genomstekt.

    7. Servera rödspätta a la Piccata Milanese med tomatsås, bulgur och grönsaker.

    Njut!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för receptet, ska jag definitivt prova snart. :) Vad roligt att du kikade in hos mig också! Trevlig helg!

      Radera
  3. Hej!

    Hur är Jsquad i storleken, ska man gå upp
    i storleken tycker du?

    Tack för hjälpen. :)

    SvaraRadera
  4. Hej! Den är ganska stor i storleken. Jag har stl. S/M som är den minsta storleken. Jag är jättenöjd :-) Mvh Carro

    SvaraRadera