söndag 2 december 2012

Börjar om på ny kula..


Nu börjar jag om på ny kula, med ny blogg, ny layout och ny energi, efter några dagars "depp"..

Avundsjuka människor försökte förstöra för mig och min familj. Men dom ska inte få vinna.

"I'm back and stronger than ever"...

Idag denna första advent har vi varit inne nästan hela dagen. Vi har lufsat omkring härhemma bland julpynt, brasa, Peter Jöbacks julskiva och adventsljus.

Martin och barnen har varit ute en liten stund och klättrat i bergen.. 7 minusgrader ute så dom kom in ganska fort igen.

Mina föräldrar och svärföräldrar kom hit på eftermiddagen och vi tappade upp min hemmagjorda glögg på flaskor. Den har stått och jäst i ca 8 veckor så den var ganska stark :-) och mycket god!



























Till glöggen njöt vi av pepparkaksgrissini med ädelostdipp;



Jag gjorde mina grissini alldeles för tjocka.. men goda blev dom. 
30 st

500 g färdig pepparkaksdeg
finrivet skal av 1 apelsin

Ädelostdipp:
140 g ädelost
2 dl lätt creme-fraiche

1. Sätt ugnen på 225 C. Knåda in apelsinskal i degen. Dela degen i 30 bitar och rulla varje bit till smal pinne.

2. Lägg på en bakpappersklädd plåt och grädda i omgångar i 5-8 minuter.

3. Ädelostdipp:
Gaffelmosa osten tillsammans med creme-fraichen.
Lägg upp i små portionsskålar och servera tillsammans med pepparkaksgrissinin.





















Hoppas Du också haft en fin första advent.



3 kommentarer:

  1. Så himla kul Carro!! Good for you! Ser verkligen fram emot att följa dig här också :-) Kram!

    SvaraRadera
  2. Kul att se att du är tillbaka! :-) Inspireras av att läsa om din vardag, mat/skönhet och annat i en härlig blandning. Varma Hälsningar Hanna från Stockholm (fd Kungälvsbo)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Hanna!
      Vad glad jag blir. Tack för att du tycker om att läsa bloggen. Jättekul! Massor av kramar tillbaka till dig...

      Radera