måndag 15 september 2014

Hur ska det gå?


Det är nog en av dom största frågorna som många ställer sig just nu... HUR SKA DET GÅ??

Vilket knepigt parlamentariskt läge som råder just nu! Hur i hela världen kunde det bli så här? Jag är oroad och besviken (som alla andra också är just nu).
Det måste väl bli omval?
Stefan Löfven som Statsminister känns som ett stort skämt. Men att 13 % ! av Sveriges befolkning röstade på Sverigedemokraterna känns som ett ännu större skämt.

Det är tragiskt att Alliansen förlorade makten. Reinfeldt har tillsammans med Alliansen gjort ett fantastiskt arbete och byggt upp Sverige till ett stabilt land.
Vi klarade av en finanskris med bravur tack vare Europas genom tiderna bästa finansminister, Anders Borg (som även han nu har tackat för kaffet)... förståeligt. Undrar vart han kommer att arbeta framöver? Säkerligen inte i Sverige dom närmsta åren i alla fall :-) .
Det är nog många företag som kommer att ta sitt "pick och pack" och dra från Sverige. Hur går det med välfärden då?

Det är mycket som har byggts upp till det bättre i Sverige sedan 2006. Ökad välfärd, - Fler i arbete, lägre skatter, mindre sk. "svart pengar" p.g.a ROT - och RUT avdragen, större marginaler i hushållen, lättare för unga att komma in på arbetsmarknaden pga av sänkt arbetsgivaravgift för unga under 24 år, minskat utanförskap och mycket mer..

Men hur kommer det bli nu? 

När jag tittade på Valvakan igår kväll och såg hur ett stort gäng frånVänsterpartiet pekade finger, gapade och skrek samtidigt som dom slet sönder ett papper föreställande Fredrik Reinfeldts huvud, då blev jag helt mörkrädd.
Vuxna människor som beter sig på detta sättet? Beter sig som terrorister och tror att dom skulle kunna styra vårt land. På allvar, jag blir rädd. Det är ju sådant som skapar krig :-o

HUA,, nä det var en befrielse att sappa till en annan TV-kanal och se/lyssna på fantastisk sång istället för att höra den andra skiten just nu..
Denna unga tjejen sjöng precis i Idol. Hon heter Lisa Ajax och är bara 16 år. Helt otroligt begåvad!LISA -I have Nothing

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar