söndag 1 februari 2015

Firat världens finaste man idag!

Idag har vi firat min älskade Martin på hans födelsedag. Stort GRATTIS min Älskling och Världens bästa man!Vår helg startade redan i fredags vid lunchtid. Då mötte vi upp våra vänner Malin och Andreas. Vi startade med den stora goda räkmackan och god dryck därtill på Heaven 23. 

Absolut bästa starten på helgen!!


Sedan njöt vi i Upperhouse Spa avdelning en stund innan det var dags att besöka årets båtmässa. Jag måste verkligen rekommendera Upperhouse hotel och deras Spa. Detta är mitt nya favorithotell i Göteborg. Det är verkligen ett helt "outstanding" och personalen är enastående.

Lite coolt att duscha och samtidigt ha utsökt över halva Göteborg :-) 

Utsikten från den varma utomhuspoolen var ganska svindlande. Mäktigt.


På båtmässan träffade vi en hel del trevligt folk.. och besökte några båtar ;-) Vi köpte ingen ny båt utan bara lite tillbehör såsom båtlampor.


Avrundade kvällen på restaurang TOSO. Har du inte varit där så är det helt klart värt ett besök! Nu var det dock lite väl mycket folk där i fredags kväll så det ljudnivån var väldigt hög och det tog tid att få in maten. Men när den väl kom in sååå.. Mmmmm va gott!

Som denna lilla mumsbit t.ex;

 Toso beef slider. 
Rostad sesamaioli, srirachalök & koriander. 


Eller dessa godingar;

Crispy shrimps med chilicreme. Smaskens! Dessutom har dom en helt fantastisk drink som heter No 19 Special. Den innehåller vodka, koriander, Yuzu och melon.

De sa bara "SLURP"... 


Helt klart en av dom bästa helgerna på länge! Men det har jag sagt flera helger nu :-)))  Ha haaa.. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar