lördag 24 augusti 2013

Kalas!

Hej!

Den senaste veckan har varit hektisk med inskolning på ny förskoleavdelning för Robin och tillbaka på arbete. Jag har varit dödstrött varenda kväll. Helt slut!!

Robin har haft en tuff vecka. Han har inte riktigt förstått varför han ska börja på ny förskoleavdelning. Han känner sig sviken av förra avdelningen/fröknarna trots att jag förklarat för honom att det bara är dom "små" barnen som går där. Nu är han större och får därför gå på en annan avdelning. Vissa dagar har han varit så ledsen så jag fått bära honom skrikandes från bilen till förskolan. Det tär på mamma hjärtat! Men i går kändes det bättre, det börjar nog släppa nu.

Idag har vi haft ett helt fantastiskt trevligt kalas för våran prinsessa, Charlotta som fyller 20 år i veckan.

Vädret var på vår sida. Strålande sol så vi kunde sitta ute.

Vi serverade en amerikansk buffé bestående av Buffalo Wings, hickoryrökta revben med tigersås, Idaho potatis, juicy steak salld, Sourcream, Bluecheese cream, ceasar sallad med krutonger och parmesan, två sorters bröd och smör.

Hugo <3
Vackra mor och dotter <3 ;

Jeanette och Charlotta <3


Stora killarna. Sebastian, Jonathan, Richard och John..
...och "små killarna" Robin och Hugo.. 


Det var ett såå trevligt kalas! Ville inte att det skulle ta slut. 
Men nu sover barnen gott i sina sängar, kalaset är undanstädat och Martin har slocknat i soffan. Så nu ska jag väcka honom och sedan är det det Godnatt :-) 

I morgon blir det en heldags utflykt med båten tillsammans med grannarna och deras barn. 


GODNATT! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar